SJ4000+ - Použití jako Web kamera, barevné čáry
2 posters
Strana 1 z 1
SJ4000+ - Použití jako Web kamera, barevné čáry
Dobrý den, zkoušel někdo z Vás použít kameru jako webku? Funguje to obstojně ale at nainstaluju jakýkoliv FW, přes obraz jsou barevné čáry. Je nějaký FW pro PC který to opraví? Používám skype.
Paull25- Nováček
- Počet příspěvků : 4
Datum 1. registrace : 13. 08. 15
Re: SJ4000+ - Použití jako Web kamera, barevné čáry
Dobry den, jen doplnujici otazky: dela to i kdyz je kamera plne nabita? Ty cary vidi i protistrana? Vyzkousejte pripojit kameru bez baterie, jestli to bude taky delat
A jeste se divam, ze v mistnosti neni moc svetla nebo to tak vypada. Nemuze to byt osvetlenim?
A jeste se divam, ze v mistnosti neni moc svetla nebo to tak vypada. Nemuze to byt osvetlenim?
Soft: 2.2 zkoušeno i s 2.0 a 1.8.
Místnost: Se světlem i bez to dělá
Čáry: vidí i protistrana
Baterie: Plně nabitá, připojeno přes kabel, zkoušeno bez baterie, dělá to stále.
Ještě zkusím jinej kabel, nicméně tenhle je origo nokia a vždycky ze vším na 100% spolupracoval.
Místnost: Se světlem i bez to dělá
Čáry: vidí i protistrana
Baterie: Plně nabitá, připojeno přes kabel, zkoušeno bez baterie, dělá to stále.
Ještě zkusím jinej kabel, nicméně tenhle je origo nokia a vždycky ze vším na 100% spolupracoval.
Paull25- Nováček
- Počet příspěvků : 4
Datum 1. registrace : 13. 08. 15
Ja premyslim, jestli kdyz jsem mel sj4000+ na testovani, tak jsem ji zkousel jako webkameru. Nemuzu si to vybavit. Vyzkousejte jeste FW 1.6, ten jsem tam mel ja (ale fakt uz nevim, jestli jsem tuto kameru takhe zkousel)
Kabelem by to taky teoreticky mohlo byt
Kabelem by to taky teoreticky mohlo byt
Similar topics
» SJCAM SJ4000 jako kamera pro FPV
» SJ4000 jako webcamera?
» SJ4000 jako autokamera
» M20 ako dashcam - presny popis spravania pri pouziti v rezime Automobil
» Firmware SJ4000 (1,5" displej)
» SJ4000 jako webcamera?
» SJ4000 jako autokamera
» M20 ako dashcam - presny popis spravania pri pouziti v rezime Automobil
» Firmware SJ4000 (1,5" displej)