Movie Maker
4 posters
Strana 1 z 1
Movie Maker
Ahoj, minulý problém úspěšně vyřešen, ale je tu jiný.. Není snad ani chyba v kameře, ale spíš ve mně.
Nevypl jsem kameru po závodě a natáčel ještě cca 30 minut v depu jen tak blbosti nevědomky.
Problém je v tom, že když chci upravit video v programu win movie maker, tak nevím jak ho do programu vložit. Děkuji za pomoc!
Nevypl jsem kameru po závodě a natáčel ještě cca 30 minut v depu jen tak blbosti nevědomky.
Problém je v tom, že když chci upravit video v programu win movie maker, tak nevím jak ho do programu vložit. Děkuji za pomoc!
MXrider- Nováček
- Počet příspěvků : 6
Datum 1. registrace : 09. 08. 15
Re: Movie Maker
Je tam tlacitko (druhe zleva) importovat hudbu, video obrazky nebo tak nejak. Nebo taky funguje drag and drop, tj. Pretazeni videa mysi na program movie maker.
radekw99- Nováček
- Počet příspěvků : 2
Datum 1. registrace : 25. 09. 15
Čau všichni, s natáčením videí teprve začínám (ikdyž pár jsem jich už sestříhal, upravil, přidal hudbu atd), ale příjde mi, že Win movie maker je nicmoc program, má někdo zkušenosti s nějakým jiným neplaceným programem, který by byl lepší (uživatelsky náročnější)? Díky za tipy a ať se daří.
PavkaSJ4000WIFI- Nováček
- Počet příspěvků : 3
Datum 1. registrace : 06. 01. 16
Ono z tech neplacenych neni moc na vyber. Je tady moznost pouzit gopro studio, ale uzivatele hlasi, ze jim nechce nacitat videa...
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: