Wifi/non Wifi
5 posters
Strana 1 z 1
Wifi/non Wifi
Zdravím, uvažuju o koupi této super kamerky a zajíma mě, jestli vy, kteří jste si koupili wifi verzi tutu funkci využíváte a jestli se vyplatí za ní připlatit Hezký zbytek dne.
barri7- Nováček
- Počet příspěvků : 13
Datum 1. registrace : 27. 07. 15
Re: Wifi/non Wifi
Ahoj, kamery jsou naprosto totozne a jediny rozdil je v te WiFi. Myslim ale, ze jestli se vyplati priplatit by sis mel rozhodnout sam. Propojeni s mobilem vyuzijes hlavne v situaci, kdy nevidis na displej a potrebujes si nastavit kameru do spravneho smeru. A pak veskere nastaveni muzes provadet pres mobil. Ale to ti asi nepisu nic noveho:-)
Ale jde to použít, jen když budu mit obě zařízení připojené na stejné wifi ne? Takže někde venku mi to bude celkem k ničemu, nebo se pletu?
barri7- Nováček
Pletes:-) mobil se pripojuje k WiFi, kterou vysila kamera. Nepripojujes se k zadne dalsi siti. Jeste me napada, ze u WiFi verze je vetsi sance, ze bude dostavat nove aktualizace. Ale to je spis moje spekulace
Edit: abych to upresnil - na kamere zapnes WiFi a s mobilem se pripojis prave k teto WiFi siti
Edit: abych to upresnil - na kamere zapnes WiFi a s mobilem se pripojis prave k teto WiFi siti
Já osobně WiFi využívám na kontrolu záběrů, vždy když se mi nějaký nezdá, připojím se z telefonu, videjko stáhnu a prohlídnu na větším displeji. Pro někoho zbytečnost, já už to párkrát ocenil.
davegunner- Nováček
- Počet příspěvků : 6
Datum 1. registrace : 16. 07. 15
Typ kamery : SJ4000 WiFi
davegunner - ako rychlo ti to stahuje? U mna to trvalo strasne dlho cez wifi, potom je lepsie to stahovat cez USB-OTG do telefonu / tabletu.
Andrej- Uživatel
- Počet příspěvků : 69
Datum 1. registrace : 10. 02. 15
Typ kamery : SJ4000 Wifi
Díky za odpovědi Vezmu tu s wifi
barri7- Nováček
Andrej napsal:davegunner - ako rychlo ti to stahuje? U mna to trvalo strasne dlho cez wifi, potom je lepsie to stahovat cez USB-OTG do telefonu / tabletu.
To ti nepovím tyjo, páč přesnou rychlost jsem nikde nenašel ani netuším jak ji v telefonu změřit. Já natáčím většinou kratší videa a pak to stříhám do sebe, ale vždycky to mám stáhnuté za dobu "než dokouřím cigáro" A to je pro mě přijatelný. Samozřejmě pokud má video pár sekund tak je stáhnuté taky během pár sekund.
davegunner- Nováček
jj, dik za odpoved
Andrej- Uživatel
- Počet příspěvků : 69
Datum 1. registrace : 10. 02. 15
Tvl to jsem asi jouda Ale me videa z kamery do mobilu stahnout nejdou, jenom fotky Mam Iphone, tak to bude možná ta vada
vlasy31- Uživatel
- Počet příspěvků : 71
Datum 1. registrace : 14. 02. 15
Nevím kde je chyba, ale stáhnout se dá všechno, páč mám taky iPhone akorát je třeba si zapamatovat název toho videa, mohli by udělat update té appky SJ v iOS aby byl vidět jen malý náhled aspoň, kdo si má pořád ty čísla pamatovat
davegunner- Nováček
Aha Tak to je divný, mě to ukazuje jenom fotky a videa neéé máš iOS 8.4. ?
vlasy31- Uživatel
- Počet příspěvků : 71
Datum 1. registrace : 14. 02. 15
to teda je, jj mám 8.4
davegunner- Nováček
Similar topics
» problem wifi